Om Cilla

Cilla Danielsson är VD och grundare av Hundens Hus

 

Om Cilla Danielsson

” – Jag tar alla tillfällen som ges för att fördjupa samspelet mellan mig och mina hundar. Ju större samspel desto djupare relation.” 

Från det jag var 5 år, då jag fick min första hund boxern Pia som jag drog runt i en barnvagn(!), så har jag längtat efter att få jobba med djur. Under åren gick tankarna till veterinär men snart väcktes intresset för att utbilda mig inom ”hunderiet”.

1992 startade jag Hundens Hus – som nu finns i Stockholm, Göteborg, Skåne, Sundsvall. Ett kunskapscentrum för dig med hund och som vill jobba med hund. Och nu finns vi både på plats och online!

– En verksamhet, med fantastiska medarbetare, som jag är väldigt stolt över!

– Cilla Danielsson, VD Hundens Hus

 

 

Hundkurser

I våra lokaler kan du gå på utbildning, kurs, vara med på fikakvällar, prata hund och ha en mysig stund tillsammans med våra hundar. För att öka kvalité på våra kurser och träningstillfällen har vi begränsat antal deltagare.

Vi som arbetar på Hundens Hus är en härlig blandning av instruktörer och vi har alla våra egna specialiteter inom hundträning.

Yrkesutbildning

Kan man leva på att arbeta med hundar? En dröm men den går att förverkliga! Visst, det kräver arbete och initiativförmåga men statistiken visar att 6 av 10 personer som gått Hundens Hus professionella certifierade yrkesutbildningar livnär sig i hundbranschen.

Hundens Hus Play

Ett digitalt kunskapscentrum för dig som är
hundägare och för dig som vill jobba med hund. Hos oss kan du boosta ditt hundägarskap till nya höjder. Gå på digitala event och liveföreläsningar eller välja inspelade zoom-föreläsningar. 

Varmt välkommen in!

Så tycker våra kursdeltagare

”Hundens Hus är fantastiskt. Jag och min hund Nalle har fått så mycket kundskap och haft så roligt under tiden. Valpkursen lade grunden till ett lyckligt hundliv. Vi ses på fler kurser!”

Siw Svensson

”Tack för hjälpen med Niktitas osäkerhet med andra hundar som gjorde att han visade aggressivitet vid till exempel hundmöten. Nu kan vi både besöka rastgårdar och leka med andra hundar!”

Sara Berg

Kontakta oss

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus voluptatem.

Hundens Hus

+46 (0)8-29 17 74

stockholm@hundenshus.se

Lämna ett meddelande

Translate »